top of page
Zoeken
  • Christiaan Vermaas

Aruba One Happy Island

Aruba wat was je fantastisch! 


Dank voor het leren kennen van de cultuur en de vriendelijke mensen op Aruba en in het Horacio Oduber Hospital. Het waren een fantastische 6 maanden waar ik nog vaak aan terug zal denken. 


Een ervaring die ik voor geen goud had willen missen en die goed van pas gaat komen bij mijn (nog te kiezen) volgende baan. Mocht er iemand nog een leuke IC kennen waar ze een ANIOS zoeken, laat het me weten in de reacties! 


Ik heb veel geleerd op de spoedeisende hulp in Aruba en zou die kennis graag willen uitbreiden met IC ervaring. Voor iedereen die erover nadenkt om als ANIOS, verpleegkundige of specialist op Aruba te werken, twijfel niet langer en ga ervoor!


Op Aruba heb ik geleerd dat ik soms wat meer in het moment moet leven. De charme van het eiland en het HOH leent zich daar perfect voor.


Ik wil alle collega’s bedanken die me hebben geholpen in het ziekenhuis. Ik voelde me vanaf het begin af aan op mijn gemak. Hierdoor was er een optimaal leerklimaat, waardoor ik het maximale uit mijn periode op Aruba heb kunnen halen. 


Ik kom absoluut terug als een completere dokter in Nederland. Zonder jullie en het HOH was dat niet mogelijk geweest. Ik ga jullie missen en zal mijn tijd op Aruba niet snel vergeten. Ayo Aruba, pa e siguiente aventura i ken sa kon lihé!


En mijn boodschap voor iedereen. Vergeet vooral niet te genieten op werk alsook daarbuiten. Je staat zelf aan het roer van jouw eigen leven.



Team op de SEH van Aruba
Spoedeisende hulp team in het Horacio Oduber ziekenhuis in Aruba

20 weergaven0 opmerkingen
bottom of page